Ето къде стоят двамата кандидати за големи партии

By in
76

Ето къде стоят двамата кандидати за големи партии

“Той образува отлагания в роговицата, които могат да повлияят на точността и заздравяването на лазерната корекция на зрението”, каза Тейлър. „Това може да причини чувствителност към светлина след операцията. ”

Тейлър добави, че LASIK също може да не е най -подходящата процедура за коригиране на зрението, тъй като по -възрастните пациенти са склонни да имат по -сухи очи или да приемат лекарства, които причиняват сухота в очите, което може да забави лечебния процес.

Ако вие и вашият лекар определите, че LASIK е най -добрият вариант за подобряване на вашето зрение на близко и далечно разстояние, важно е да посетите подходящ специалист. „Уверете се, че имате очен преглед при някой, който е запознат с тези проблеми при застаряващото население“, посъветва Тейлър.

Разходи за LASIK и покритие

Цената на LASIK варира в зависимост от държавата и региона и от това къде пациентът получава процедурата. Според Американската академия по оптометрия, LASIK цената може да бъде между $ 800 и $ 4000 на око. Операцията има тенденция да бъде по -достъпна в центрове, които обслужват голям брой пациенти, но използват по -малко напреднали версии на технологията. Но в повечето случаи тези центрове няма да включват допълнителни разходи преди и след грижи в цената. Центрове, които зареждат по-често най-съвременните лазерни технологии.

Тъй като LASIK се счита за избираема хирургия, той не се покрива от Medicare, Medicaid или частна застраховка.

Абонирайте се за нашия бюлетин за здравословен начин на живот!

Най -новото в здравословния начин на живот

Холистичен поглед върху благосъстоянието и здравната грамотност

Главният медицински редактор на Everyday Health Arefa Cassoobhoy, MD, MPH, очертава пътя към „точна и практична“ медицинска информация.

От Аби Елин, 26 април 2021 г.

Вашият град ли е един от най -здравите (или нездравословни) в САЩ?

Ново проучване класира близо 200 места въз основа на здравеопазване, храна, фитнес и COVID-19.

От Беки Ъпъм, 9 февруари 2021 г.

CES 2021: Може ли виртуалната медицина да помогне за намаляване на различията в здравеопазването?

Експерти по здравни технологии се събраха на тазгодишното изложение за потребителска електроника, за да обсъдят как технологията може да предложи път към справедливо здравеопазване. . .

От Дон Рауф, 15 януари 2021 г.

CES 2021: Телемедицината е възхвалявана като история на успеха в здравеопазването през 2020 г.

Експертите по здравни технологии на изложението за потребителска електроника през 2021 г. разказаха начините, по които телемедицината подобри грижите за пациентите през последната година.

От Дон Рауф, 14 януари 2021 г.

Център за здраве и уелнес на CES 2021 с нови устройства за физическа терапия у дома, подобрен слух, мониторинг на кръвната глюкоза и др.

Многобройни устройства, представени на CES 2021, отразяват здравните нужди, изведени на преден план от пандемията COVID-19, включително преносим пречиствател на въздуха, а. . .

От Everyday Health Editors, 13 януари 2021 г.

CES 2021: Какво е бъдещето след пандемията за телездравето и цифровите здравни технологии?

Експертите по здравни технологии преразглеждат иновациите, които са помогнали на потребителите да поддържат благосъстоянието си по време на пандемията и как могат да продължат. . .

От Дон Рауф, 13 януари 2021 г.

CES 2021 разкрива най-доброто в здравните технологии, самообслужването, домашното здраве, дистанционното наблюдение и др

Тъй като пандемията от COVID-19 все още бушува, CES 2021 става изцяло дигитален, подчертавайки необходимостта повече от всякога от технологии, които ни пазят и свързват. nbsp. . .

От Everyday Health Editors, 12 януари 2021 г.

Черните, латино и местните общности са най -силно засегнати от топлинните вълни

Здравето, икономиката и справедливостта на квартала влизат в игра.

От Кейтлин Съливан, 8 октомври 2020 г.

Тръмп срещу Байдън: На ​​кого вярвате със здравето си?

Предстоящите президентски избори ще окажат дълбоко въздействие върху здравето на всички американци. Ето къде стоят двамата кандидати за големи партии.

От Салма Абделнур Гилман, 18 август 2020 г.

Може ли да спестите пари от лекарствата си с рецепта?

Тествайте знанията си за начините за спестяване на лекарства с рецепта и вижте дали извличате максимума от тях. Колкото повече знаете, толкова повече можете да спестите. . .

От Debra Fulghum Bruce, PhDA 8 април 2019 г. “

Има повече от 2 милиона бенефициенти по Medicare в щата Мичиган. iStock

Ако сте бенефициент на Medicare и живеете в Мичиган, на Ваше разположение са различни застрахователни планове на Medicare.

Подобно на други получатели на Medicare в цялата страна, можете да изберете как искате да получавате обезщетенията си по Medicare в Мичиган. Тези опции включват:

Оригинални Medicare (части A и B) Medicare Advantage планове (част C) Допълнителни планове за Medicare Планове за лекарства с рецепта (Част D)

Ще ви помогнем да разберете всяка от наличните за вас опции на плана Medicare, за да можете да изберете покритието, което отговаря на вашите нужди.

Избор на оригинален Medicare в Мичиган

Повече от 2 милиона бенефициенти по Medicare живеят в щата Мичиган и около две трети от тези бенефициенти избират да получат обезщетенията си чрез Original Medicare.

При Original Medicare получавате обезщетения чрез федералното правителство, а не частна застрахователна компания. Вие сте свободни да потърсите грижа от всеки доставчик, който приема Medicare, и не се изисква да търсите предварително одобрение или препоръки, за да видите специалисти.

Вероятно ще трябва да платите определени премии, приспадане и съзастраховане. Ако изберете Original Medicare, вие също имате възможност да закупите Допълнителен план за Medicare, който не променя покритието ви, но ви помага да покриете разходите от джоба си, свързани с вашия план. Ще споделим повече информация за плановете за добавки по -долу.

Ако сте над 65 години (или навършвате 65 години в рамките на следващите три месеца) и още не получавате социалноосигурителни обезщетения, ще трябва да се регистрирате за Medicare част А и Medicare част Б.

Можете да се регистрирате за Medicare, като се свържете със социалното осигуряване на 800-772-1213 или онлайн на SSA. gov. Можете също да посетите местната служба за социално осигуряване, за да кандидатствате лично.

Избор на план за предимство на Medicare в Мичиган

Според семейната фондация Кайзер, една трета от възрастните в Мичиган ще изберат да получат своите обезщетения по Medicare чрез план Medicare Advantage, вместо да получават обезщетенията си чрез Original Medicare.

Планът на Medicare Advantage (Medicare част В) е алтернативен начин за получаване на вашите обезщетения по Medicare. Вместо да изберете да получите част А и част Б от федералното правителство, можете да изберете план Advantage, който се предлага от одобрени от Medicare частни застрахователни компании. След това вашият план Advantage ще заеме мястото на части A и B, а понякога и част D на Medicare.

Като бенефициент по план Medicare Advantage, вие ще получавате покритие толкова, колкото бихте получили чрез здравния план на работодателя в мрежата на HMO или PPO. Ще бъдете ограничени до местна група доставчици и планът може да изисква препоръки или предварително одобрение за специалисти или доставчици извън мрежата. Вашите доплащания, съзастраховане или приспадане може да са по -ниски от Original Medicare.

Плановете на Medicare Advantage трябва да предлагат поне същото покритие като Original Medicare, но много планове осигуряват допълнително покритие. Плановете за предимства могат да включват покриване на слуха, зрението, зъбите, фитнеса и превантивните грижи, които няма да получите от Medicare част А и Б. Много планове предлагат и покритие на лекарства с рецепта, което заема мястото на част D. на Medicare

Докато Original Medicare е достъпен в цялата страна, наличните за вас планове на Medicare Advantage ще зависят от това къде живеете. Опциите за план на Advantage на Мичиган са изобилни, като 12 планове са налични в цялата държава и до 50 планове са налични в някои окръзи.

За да разберете кои планове на Medicare Advantage са налични във вашия район, посетете Medicare. gov и въведете пощенския си код. След като отговорите на няколко въпроса, ще можете да видите наличните застрахователни възможности там, където живеете.

Избор на допълнителен план за Medicare в Мичиган

Допълнителните планове на Medicare, често наричани Medigap, се предлагат от частни застрахователни компании и са достъпни за бенефициенти, които изберат Original Medicare. Допълнителните планове не променят покритието, но помагат да се управляват разходите от джоба ви.

Ако имате Original Medicare, можете да изберете един от 10 -те стандартизирани плана: A, B, D, M, N, C, F, G, K или L.

Всеки план за добавка към Medicare предлага вариации в сумата, която ще плащате за премии, приспадане, съзастраховане или доплащане. Най -изчерпателните и най -популярните планове на Medigap, план F и план C, вече не са достъпни за новите участници в Medicare от 1 януари 2020 г.

Тъй като тези планове се предлагат от частни застрахователни компании, цената ще варира в зависимост от вашата възраст, мястото, където живеете, статуса ви на пушач или непушач, пола и други фактори.

За да разберете кои планове за добавки са на ваше разположение, посетете Medicare. gov и въведете пощенския си код. Ще можете да изберете допълнителния план, който ви интересува, след което ще видите кои компании предлагат тези планове във вашия район.

Избор на план за лекарства с рецепта в Мичиган

Ако сте избрали да запазите Original Medicare или сте избрали план Medicare Advantage, който не включва покритие на лекарства, отпускани с рецепта, може да решите да закупите самостоятелен план Част D.

Плановете по част D се предлагат от частни застрахователни компании и те трябва да отговарят на минималните изисквания за покритие, определени от федералното правителство. Планът вероятно ще ви предостави формуляр или списък с лекарства, които са обхванати заедно с многостепенен план за покритие. Някои лекарства ще бъдат обхванати от първи ред, изисквайки най -ниското доплащане. Други лекарства ще бъдат намерени в по -високи нива, изискващи по -високи суми на доплащане. Много планове също изискват от отзиви за потенциалекс вас да плащате месечна премия или да отговаряте на годишна удръжка.

За да видите кои планове на Medicare част D са налични във вашия район, посетете Medicare. gov и въведете пощенския си код. Можете също да въведете текущите си лекарства, за да видите колко би ви струвал всеки план.

Колко струва Medicare в Мичиган?

Цената на Original Medicare в Мичиган ще бъде същата като останалата част от нацията. С квалифицирана трудова история повечето хора отговарят на условията за безплатно покритие по част А. Премиите по част Б за повечето хора са 144 долара. 60 през 2020 г., но тези с по -високи доходи ще плащат повече.

Месечните премиални разходи на плановете на Medicare Advantage в Мичиган варират от $ 0 до $ 299. Все пак ще трябва да платите премията по част Б от $ 144. 60, с което месечните ви премиални разходи достигат до $ 144. 60– 443 долара. 60.

Допълнителните месечни разходи за допълнителен план за Medicare в Мичиган са средно $ 144. 66. Все пак ще трябва да платите премията по част Б от $ 144. 60, с което общата ви месечна премийна цена достига около 289 долара. 26. Мичиган предлага и програма за субсидиране на Medigap за възрастни хора, които отговарят на определени изисквания за доходи.

Допълнителните месечни разходи за план Част D в Мичиган варират от 13 долара. От 20 до 105 долара. Все пак ще трябва да платите премията по част Б от $ 144. 60, с което месечните ви премиални разходи достигат диапазон от 157 долара. 80 – 249 долара. 60.

Ако имате още въпроси относно покритието на Medicare в Мичиган, посетете програмата Medicare/Medicaid Assistance Program (MMAP), безплатна здравноосигурителна консултантска услуга.

Абонирайте се за нашия бюлетин за здравословен начин на живот!

Най -новото в Medicare

Преглед на допълнителните планове на Humana Medicare

Humana е водещ доставчик на планове за допълване на Medicare. Прочетете това ръководство, за да научите повече за плюсовете и минусите на опциите за покритие на компанията.

От Шейла Олсън, 5 ноември 2020 г.

Blue Cross Blue Shield Medicare Добавка Преглед

Blue Cross Blue Shield е един от петте най -добри доставчици на здравно осигуряване в Съединените щати, като плановете за Medicare Supplement са налични в повечето щати. . .

От Шанън Кътрел, 1 ноември 2020 г.

Преглед на добавката Aetna Medicare

Експертен преглед на Aetna, един от най -добрите доставчици на здравно осигуряване в Съединените щати, с много планове за добавки към Medicare, налични в повече от. . .

От Шанън Кътрел, 1 ноември 2020 г.

Blue Cross Blue Shield Medicare Advantage Review

Това ръководство обхваща плюсовете и минусите на предлаганите от BCBS Medicare Advantage, видовете налични планове, средните разходи, информацията за записване и др. . .

От Шанън Кътрел, 29 октомври 2020 г.

Отзиви на AARP за 2020 г.: Колко струват плановете за допълване на AARP Medicare?

AARP предлага планове за допълване на Medicare чрез UnitedHealthcare. Научете повече за това какво предлагат тези планове и дали те отговарят най -добре на вашите нужди от здравеопазване. . .

От Андреа Бонър, 21 октомври 2020 г.

Преглед на допълнителните планове на Cigna Medicare

Допълнителните планове на Cigna Medicare са надежден избор, ако имате нужда от покритие. Разберете какво предлагат тези планове и научете за очакваните разходи, ако вие. . .

От Шейла Олсън, 21 октомври 2020 г.

Преглед на добавката Transamerica Medicare

Готови ли сте да се възползвате от Transamerica, относително новодошъл в бизнеса с добавки Medicare? Разберете какви ползи – и разходи. . .

От Андреа Бонър, 20 октомври 2020 г.

Преглед на предимството на Kaiser Medicare

Ако търсите достъпен, всичко в едно план за предимство на Medicare, Kaiser може да бъде най-добрият ви залог. Прочетете повече за вашите опции на Kaiser тук.

От Андреа Бонър, 20 октомври 2020 г.

Преглед на предимствата на Aetna Medicare

Плановете за HMO и PPO Medicare Advantage на Aetna получават високи оценки, но подходящи ли са за вас? Този преглед ще ви помогне да изберете най -добрия план за вашите нужди. . .

От Андреа Бонър, 20 октомври 2020 г.

Преглед на добавката към държавната ферма Medicare

Отвореното записване е почти тук! Ако планирате да закупите добавка за Medicare, първо прочетете този преглед на State Farm, за да разберете плюсовете и минусите, и вижте извадката. . .

От Андреа Бонър, 20 октомври 2020 г. Вижте всички

Всички планове на Medicare Advantage имат максимално ограничение на разходите от джоба си всяка година. Джейн Кели/iStock

Плановете на Medicare Advantage нарастват всяка година. Но може би се чудите колко разходите на Medicare Advantage се сравняват с други възможности за здравно покритие.

Medicare Advantage, известен също като Част В, е частна здравноосигурителна алтернатива на Original Medicare (известна още като части А и В). Тези планове имат договори с Центровете за Medicare и Medicaid услуги (CMS).

Плановете на Medicare Advantage се изискват по закон, за да предоставят всички предимства, които има Original Medicare. Плановете на Medicare Advantage предлагат и някои предимства, които не са налични с Original Medicare, които ще бъдат обсъдени по -късно в статията.

Тъй като плановете по Част С се предлагат от частни здравноосигурителни компании, много разходи варират от една компания в друга. Но това са разходите, които можете да очаквате да срещнете, независимо от вашия конкретен план, превозвач или държава:

Месечна премия Годишно приспадане Плащания за медицински услуги Застраховка за медицински услуги

Много планове на Medicare Advantage изобщо нямат месечна премия. През 2019 г. средната месечна премия във всички планове на Medicare Advantage в страната беше 29 долара. Плащанията на премията са в допълнение към премията Medicare Part B, която трябва да бъде платена дори когато имате Medicare Advantage.

Едно от предимствата, предоставени от плановете на Medicare Advantage, е покритието на лекарства, отпускани с рецепта. Докато Original Medicare не обхваща рецепти, 90 % от плановете на Medicare Advantage го покриват.

Плановете на Medicare Advantage, които предлагат лекарствено покритие, са известни като планове MAPD. Няма допълнителна премия за частта за покритие на наркотици в план за MAPD.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)